Politica de Confidențialitate – www.next-door.ro

Ultima actualizare: 22 Decembrie 2023

Prin accesarea și utilizarea site-ului www.next-door.ro (denumit în continuare “Site-ul”), sunteți de acord cu prevederile acestei Politici de Confidențialitate.

1. Colectarea Informațiilor Personale

1.1 Informații Furnizate de Utilizatori:

  • În timpul utilizării Site-ului, vă puteți furniza informații personale, cum ar fi nume, adresă de e-mail, număr de telefon, etc., în special în secțiuni precum formulare de contact.

1.2 Date Automatizate:

  • Site-ul poate colecta automat informații non-personale, cum ar fi adresele IP, tipul de browser, paginile vizitate și altele, în scopuri statistice și de îmbunătățire a experienței utilizatorului.

2. Utilizarea Informațiilor Personale

2.1 Scopul Colectării:

  • Informațiile personale colectate sunt utilizate în principal pentru furnizarea serviciilor solicitate, comunicarea cu utilizatorii, îmbunătățirea Site-ului și respectarea cerințelor legale.

2.2 Comunicare și Marketing:

  • Utilizatorii pot primi comunicări referitoare la servicii, oferte sau actualizări ale Site-ului. Opțiunea de a refuza primirea acestor comunicări va fi oferită.

3. Partajarea Informațiilor

3.1 Partajarea cu Terțe Părți:

  • Informațiile personale nu vor fi vândute, schimbate sau închiriate terțelor părți. Pot fi partajate cu parteneri sau furnizori de servicii doar în scopul furnizării serviciilor solicitate.

3.2 Legislație și Siguranță:

  • Informațiile pot fi dezvăluite în conformitate cu legile aplicabile sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța Site-ului, utilizatorilor sau altor terțe părți.

4. Securitatea Informațiilor

4.1 Securitatea Datelor:

  • Măsuri tehnice și organizatorice adecvate sunt implementate pentru a proteja informațiile personale împotriva accesului neautorizat, pierderii sau modificării.

5. Drepturile Utilizatorilor

5.1 Acces și Modificare:

  • Utilizatorii au dreptul să solicite acces la informațiile personale și să le modifice în orice moment.

5.2 Ștergerea Informațiilor:

  • Utilizatorii pot solicita ștergerea informațiilor personale, cu excepția cazurilor în care există obligații legale de păstrare a acestora.

6. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

6.1 Actualizări:

  • Această Politică de Confidențialitate poate fi actualizată periodic. Utilizarea continuă a Site-ului după modificări reprezintă acceptarea acestora.

7. Contact

Pentru întrebări sau solicitări referitoare la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@next-door.ro.

Vă mulțumim pentru înțelegere și respectarea acestor reguli.