Termeni și Condiții – www.next-door.ro

Bun venit pe site-ul www.next-door.ro (denumit în continuare “Site-ul”). Accesarea și utilizarea acestui Site sunt supuse următoarelor termeni și condiții. Prin accesarea și utilizarea Site-ului, sunteți de acord cu acești termeni și condiții.

1. Drepturile de Autor și Marcă Înregistrată

Conținutul acestui Site, inclusiv textul, grafica, logo-urile, imagini, și software-ul, sunt proprietatea Mext Door SRL (denumită în continuare “Compania”) și sunt protejate de drepturile de autor și alte legi aplicabile.

2. Utilizarea Site-ului

  1. Utilizare Personală: Ați fost acordat cu dreptul de a accesa și utiliza acest Site în scopuri personale și non-comerciale.
  2. Modificări Interzise: Nu aveți voie să modificați, distribuiți sau reproduceți conținutul acestui Site în scopuri comerciale fără acordul scris al Companiei.

3. Informații și Actualizări

  1. Exactitatea Informațiilor: Compania depune eforturi pentru a asigura exactitatea informațiilor prezentate pe Site, dar nu oferă nicio garanție cu privire la exactitatea sau integritatea acestora.
  2. Actualizări Periodice: Informațiile de pe Site pot fi modificate sau actualizate periodic fără notificare prealabilă.

4. Confidențialitate

  1. Politica de Confidențialitate: Informațiile furnizate de dvs. în timpul utilizării Site-ului sunt tratate conform Politicii de Confidențialitate a Site-ului.

5. Legături către Alte Site-uri

  1. Site-uri Terțe: Acest Site poate conține legături către site-uri terțe. Compania nu este responsabilă pentru conținutul sau politica de confidențialitate a acestor site-uri.

6. Contact

Pentru întrebări sau clarificări legate de acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@mext-door.ro.

7. Dispoziții Generale

  1. Modificări ale Termenilor: Compania își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Utilizarea continuă a Site-ului după astfel de modificări reprezintă acceptarea acestora.
  2. Legea Aplicabilă: Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile în vigoare în România.

Vă mulțumim pentru vizitarea www.next-door.ro. Prin utilizarea acestui Site, vă angajați să respectați acești termeni și condiții.