Skip to main content

Next Door reprezintă mai mult decât un restaurant în Brașov, Next Door este ”acasă” pentru foarte mulți oameni uniți de pasiunea pentru rețete culinare originale, locații deosebite și profesionalism. Totul a pornit din visul meu de a uni sub același acoperiș câteva dintre pasiunile mele, cum ar fi turismul, restaurantele, administrarea unei afaceri și istoria locurilor emblematice din orașele mari. Lucrând vreme bună în zona dining-ului american, am ajuns să iubesc foarte mult această zonă a restaurantelor, nu este de mirare astfel că am ales un nume cu tentă americană, Next Door. Și nu am făcut asta degeaba, americanii folosesc acest termen pentru acele locuri sau persoane pe care le consideră apropiate, accesibile și prietenoase… toate acestea fiind criterii care vin ca o mănușă acestui loc fain din inima Brașovului.

Meniul pe care l-am ales este unul dinamic, inedit și variat, influența este în general americană, dar nu spunem nu altor zone sau preparatelor originale produse în bucătăria noastră. Bucătărie în care ne asigurăm că lucrăm doar cu profesioniști în domeniu, cu bucătari cu experiență, creativi și mândri de ceea ce iese din mâinile lor. Fără doar și poate fără ei nu am fi putut obține rezultatele mult lăudate de prietenii Next Door, acei oameni care revin mereu cu prietenii și familia pentru a experimenta deliciile noastre. Cum mâncarea este doar o parte a experienței, a trebuit să o completăm cu un staff pe măsură. Ospătarii și ospătărițele Next Door sunt cei care dau formă experienței, ei fiind atent selectați nu doar pe baza aptitudinii profesionale, ci și din aceea a carismei și aptitudinii lor de a relaționa într-un mod uman și sincer cu cei pe care îi servesc. Nu este de mirare că atât de multe recenzii laudă constant servirea și staff-ul, ceea ce mă bucură enorm. 

Avem o afinitate pentru vinurile bune, deci din cadrul experienței nu putea lipsi crama Next Door. Bogată în alegeri, aceasta pune la dispoziția prietenilor Next Door o varietate de vinuri inedită, iar pe baza ei organizăm des evenimente și degustări de vin. Cert este că nu am fi putut oferi aceste servicii fără ajutorul locației noastre, o locație atent aleasă în cea mai boemă și liniștită zonă din Brașov, Piața George Enescu. Am păstrat aerul retro al locurilor faine de altădată prin îmbinarea perfectă a lemnului, cărămizilor și pietrelor, asta fără să uităm de necesitățile mai moderne ale omului care iese în oraș. Un lucru este sigur, oricât aș încerca să descriu experiența în cuvinte, cel mai bine este să ne pășești pragul cel puțin o dată, atunci vei înțelege cu adevărat de ce sute de persoane numesc locșorul nostru a doua casă.

Eu voi fi mereu acolo, mereu bucuroasă de oaspeți și gata pentru a vă recomanda ceva fain fain din meniul nostru. Vă aștept cu drag,

Pia.

nextdoor

Author nextdoor

More posts by nextdoor

Leave a Reply