Skip to main content

Interior Restaurant Next Door BrașovUnde mănânci bine în Brașov? Aceasta este una dintre întrebările cel mai des întâlnite în spațiul online când vine vorba de mâncare, iar Next Door, restaurantul nostru din centrul Brașovului, este fără îndoială unul dintre cele mai bune răspunsuri la această întrebare. Nu putem vorbi despre Brașov fără a ne gândi la un oraș bogat în alegeri culinare, gastronomie variată și locații unice întinse pe toată suprafața orașului. Noi ne mândrim a fi o locație centrală, un restaurant localizat fix în Piața George Enescu, la doi pași de simboluri ale orașului cum ar fi Biserica Neagră, Piața Sfatului, Scheii Brașovului, Parcul Nicolae Titulescu, Piața Sf Ioan sau Tâmpa, muntele ce ne păzește zi de zi.

Când vine vorba de mâncare în Brașov, meniul Next Door iese în evidență prin faptul că nu oferă aceleași mâncăruri clasice atât de des întâlnite în România, ci mai degrabă aduce un touch personal unor mâncăruri internaționale aducând în fața clienților adevărate opere de artă culinară cum ar fi  Risotto cu Zucchini și pastă de trufe, Pulpă de rață gătită lent, cu piure cremos de cartofi, fasole verde sote și sos de fructe de pădure, Coaste afumate Louisiana style și deserturi pe măsură. Fie că alegi un Homemade Cheesecake copt cu fructe de pădure, un Homemade Malva Pudding sau un Homemade Lava Cake cu cremă caramel, știi că doar aici te vei întâlni cu aceste arome intense și greu de uitat.

Sau poate bucătăria americană e mai aproape de gustul tău? Nu e nimic mai american decât burgerul și conform multora dintre sutele de recenzii lăsate de prietenii Next Door, la noi se găsesc cei mai buni burgeri din oraș. Nici aici nu te vom servi cu un burger banal, ci vei avea o gamă variată de alegeri cum ar fi Asado Pulled Pork Beef Burger, Camembert Chilli Jam Burger sau Angus Beef Burger. 

Crama Vinuri Next Door BrasovLa așa oferte, ar merge bine un vin deosebit, nu-i așa? Păi, dacă tot suntem la pachetul de recomandări, ar fi păcat să nu-ți evidențiem și Crama Next Door. Ai la dispoziție vinuri pe toate gusturile, atent selecționate de viticultori și somelieri cu experiență. Fie că vrei un vin alb, roșu sau rose, că vrei doar un pahar sau o sticlă de vin, poți fi sigur că nu vei regreta o secundă alegerea făcută. La Brașov mănânci și bei bine întotdeauna. 

Așadar, dacă ești în căutarea unui loc unde să mănânci bine în Brașov, dacă vrei să ai opțiunea de a mânca la exterior sau la interior, fără îndoială ar fi recomandat să vizitezi Next Door.

nextdoor

Author nextdoor

More posts by nextdoor

Leave a Reply